Ужасът, ужасът!

Може и да го знаете, но аз го видях за сефте. И освен, че много се впечатлих, се свих на две от хилеж, поради което бързам да ви представя

Това е сайт, който според гугъл, Дневник и Актуално.ком, принадлежи на двама габровци и е on air от 2005 г. В него се събират различни ужасни неща от други източници в интернет – от новини (забавни и сериозни), през интересни неща, до забава.

Това, с което сайтът впечатлява най-много, според мен, е начинът, по който е оформен, описан и поднесен. След разходка по страниците му научих, че:

– за съдържанието на Ужас.орг се грижи екипът от млади, талантливи и анонимни шведски акробатки, както и няколко други човека.

– всеки може да добави новина. ‘Пишете ни за каквото ви скимне, ние трием с удоволствие.’

– може да се участва в разнообразни анкети в раздел ‘На разпит‘. Сред многобройните предложени ми хванаха окото: ‘ По какъв начин НЕ предпочиташ да умреш ?‘ ‘ Колко боклук изхвърляш на ден?‘ ‘ Къде работи тати?‘, следвано от ‘ Къде работи мама?‘, разбира се, ‘ Какъв ще станеш като пораснеш?‘, както и ‘ Ще си дадеш ли паролата за едно шоколадче?

– един от най-интересните раздели в сайта е ‘Предсказания‘. Там всеки може да даде предположение коя известна личност ще умре, от какво ще умре и къде ще умре. Има и познали. ‘Наградата’, доколкото такава може да има за подобно нещо, е морална.

– сайтът има статистика – Трупометър. До момента е посетен от 105,234 ужасени хора.

Enjoy.

Advertisements

5 responses to “Ужасът, ужасът!

  1. като за съществуване от 2005 статистиката не е твърде впечатляваща

    сайтът не е зле де 🙂

  2. nervousshark

    Аз го следя от самото начало. Много е свеж, а за съжаление нито една от прогнозите ми не се е сбъднала 😦 Надявам се, засега :))))

  3. Интересно ревю си спретнала. Наздраве от наш’та маса…

  4. Редно е да добавя, че аз пък от там за пръв път цъкнах линк към твоя сайт. И останах много доволна, както и необратимо захилена. Да здравствует дружба!

  5. УЖАС! 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s