Брачен договор за жената

Аз, долуподписаната, находяща се в здрав ум и силна памет, се задължавам:

1. Послушно да имитирам оргазъм, даже в този (малковероятен) случай, ако не го получа след като пияният мъж ‘цели’ пет минути се върти над мен, докато диша тежко и хрипти като стар астматик.
1.01 При това да вия като котка, която бодат с карфица.
1.02 Да не искам никакви „предварителни ласки”.

2. Напълно се съгласявам да поема каквато и да е вина върху себе си, тъй като това се явява основната роля на жената във взаимоотношенията с мъжа й. Така, например, жената е виновна, ако мъжът й си е навехнал пръста на крака във банята или ако любимият му футболен отбор е паднал. Тази взаимовръзка се обяснява със сложни научни обстоятелства, недостъпни за женския ум. Женската вина се увеличава, ако в момента на произшествието жената не е била наблизо.

3. Всеки път, когато се съберем да поговорим с приятелки, се задължавам да разкажа на всички за повишената сексуалност на мъжа си, както и за това, че на размера на гениталиите му би могъл да завиди даже слон…
3.01 …а също колкото се може по-често да споменавам за издържливостта му в леглото…
3.02 …особено в присъствието на НЕГОВИТЕ приятели.

4. След секс (който няма да наричам „любов”), няма да искам от мъжа си с часове да ме държи в обятията си, докато му отекат ръцете. А също така ще предприема всички възможни мерки против това, косата ми да дразни съпруга ми, като се вре където й попадне.
4.01 Никога няма да назовавам половият член на мъжа си със забавни умалителни имена.

5. В леглото се задължавам послушно да заемам каквато и да е поза, която дойде на ум на мъжа ми. Особено предпочитание ще се отдава на позиции, където всички физически усилия се падат на мен, а на мъжа ми му остава само да лежи неподвижно и да се усмихва.
5.01 Обещавам да прекарвам в гимнастическия салон не по-малко от два часа на ден, за да се поддържам във форма и да остана желана за мъжа си, даже ако заради неумерената употреба на бира неговият корем навява мисли за 9-ти месец на бременността.
5.02 Съгласна съм никога да не споменавам на глас за наченките на плешивост на съпруга си, а също да не сравнявам главата му с диня, детско дупе или нещо подобно.
5.03 Обещавам щателно да бръсна всички ненужни косми от тялото си и при това да изпадам във възторг от едноседмичната четина на мъжа си.

6. Когато се разделим, се задължавам да не спя с никой от колегите и приятелите му. Или с когото и да е, който той познава. Или с когото някога ще се запознае. Ако някой мъж се опита да ме заговори, аз тържествено ще му съобщя, че „повече няма да мога да обикна никого”.

7. Давам си сметка, че работата със сложни механични или електронни предмети, като колата му, конзолата за игри и дистанционното, се намира над женското разбиране. За да не ставам за смях, длъжна съм да доверя тези прибори на мъжа си.

7.01 Това не се отнася за следващите домакински принадлежности: ютия, перална машина, сешоар, микровълнова печка, хладилник, газов котлон, прахосмукачка, детски пелени и кофата за боклук!

Запознах се с условията на договора и съм напълно съгласна с тях:
__________ дата                            _________(подпис)

За полза и благо на всички съпруги и съпрузи преведе Бу от тук.

Вот в Свежо?

14 responses to “Брачен договор за жената

 1. Моля, моля! Аз такова нещо няма да подпиша. Първо- дистанционното е във владение на детето. Второ- аз печка не пипам. И трето- аз живея в панел, бе. Как ще вия като котка?!

 2. Мъжете около мен не харесват „такива“ жени, слава Богу!
  Ако бях подписала такова нещо, милото нямаше да се ожени за мен. Щеше да избяга, а аз щях да рева неутешимо до второ пришествие.
  Но съм „за“ предбрачните договори.

 3. Пътуващ

  Забравено е правото на мъжа да е винаги прав,непогрешим и
  никога да не дава обяснения за действията си.
  Аз съм За.

 4. Хи-хи-хи… веднага започнах да измислям забавни умалителни именца за члена му – този предбрачен договор до друго няма да доведе, я! 😉

 5. Браво, много забавно и вярно в по-голямата си част! Ох, тези мъже с техните претенции!

 6. emi pyk oh tezi Jeni s tehnite pyk petencii.
  ei ama 4a pa tolko i ti Bu.
  da ti kaja Bu donqkyde te syjalqvam, izbira izbira i kvo izbra..
  tova e porednoto dokazatelsto, jeni tyrsete istinskite myje, ne se hva6taite za pyrvite 10 sekundi, te ni6to ne zna4at..

 7. Дами, това важи за съпрузите, но не е задължително да го прилагаме за гаджетата и с живеещите на семейни начала. Пък и така ще усъвършенстваме артистизма си – винаги може да потрябва.

 8. да мрът сички:):):)
  6тица за превода, смях се с глас;)

 9. Pingback: Top Posts « WordPress.com

 10. уелдърче

  по точка 4.01 -не съм съгласен!!!
  по точка 5. -тоже ,щото пише ,че се усмихва ,но това не е верно,може би е оззъбва,щото при тая тежест““ и на позиции, където всички физически усилия се падат на мен, а на мъжа ми му остава само да лежи неподвижно „“ххехеее нененееее
  Абе ,верно е ама не е пълно,има още точки
  Ша мина и без договор,да ми излезе по ефтингьоз!!!Мдааа

 11. I love men. they are stupid.

 12. Това за косата ме изкефи. Може да питате моя приятел какво е да правиш секс с момиче, което има дълга гъста коса.

 13. 1. Flor | юни 18, 2008 at 7:07 am
  Моля, моля! Аз такова нещо няма да подпиша. Първо- дистанционното е във владение на детето. Второ- аз печка не пипам. И трето- аз живея в панел, бе. Как ще вия като котка.

  ЩЕ ВИЕШ ЩОМ ТРЯБВА

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s