Подарява се прасе :-)

Via Cookies With Cream

Спиро подарява Жужка. Не става въпрос за жена. Това не е циганска родова драма. Това е обява!

Спиро подарява Жужка

Розова, закръглена, на 6 месеца, кръстена със звучното име Жужка. Свиня в разцвета на силите си. И Спиро се надява да й намери добри и грижовни стопани, които да я гледат. Не да я ядат! Това е първото и най-важно условие!

Ако има някоя добра, вегетариански настроена душа, която иска да съжителства с прасе да се обади на Спиро. Жужка чака своя нов, гостоприемен стопанин, който да й осигури дом. Без заплаха от нож. Спиро се надява Жужка да остарее в доволство, да даде живот на деца и внуци прасета и да си отиде заобиколена от искрена грижа, без користни помисли, че от нея стават чудесни суджуци. От друга страна ако смятате да осигурите на живинката прасешки комфорт само, за да я изядете след естествената й кончина, по-добре не я взимайте изобщо. Предполагам, че дори и към прасе човек се привърза след години отглеждане-а да изядеш домашния си любимец е крайно.

Чудя се как ли ще завърши тази одисея -)

Интернет е непрестанен извор на забавление -)

Advertisements

7 responses to “Подарява се прасе :-)

 1. Подарявам три буркана печени чушки. Само моля ви не ги яжте, те са мои лични приятели, за които в момента не мога да се грижа и им търся добър дом 🙂

 2. На мен това ми е малко тъжно. Но кой ли гледа свиня за любимец у нас… без користната цел да я превърне в бахур, нея и потомството и?!

 3. Обявата е още активна. Не е късно да сторим добро на Жужка 🙂 От друга страна защо Спиро не я иска, хем иска да запази живота й, хем сам я низвергва ? Мистерия!

 4. Ако се научи бързо да медитира, за да не яде много, да е кротка и възпитана , все едно че е завършила „Роберт колеж“, склонна съм да я взема за домашен любимец тази приятно описана Жужка……

 5. Взимам бурканите, ама мога да ги гледам само няколко месеца. Кога ще минеш да си ги прибереш?

 6. Здравей,
  Ами то затова на този род домашни любимци не им се дават имена. После жени реват, деца не искат да ядат, а татковци си завъждат подагра 😉

  Иначе, докато бях в студентски град съседа мислеше да си взема прасе за домашен любимец. Проблем беше само миризмата. Не знам как щеше да свикне с нея горкото прасенце.

 7. Pingback: Re-use, re-cycle « Царството на Бу

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s