Капитално

Все още разгорещена покрай събитията с депутати кандидат-осеменители и обсъжданите отхвърлени, после приети, финансирани от държавата опити ин витро, седнах и писах статия по въпроса, която излезе в днешния Капитал.

Докато всичко говорено и обещано не стане факт, нищо не е сигурно, разбира се, но предполагам, поне повече хора сега знаят, че има такъв проблем и нерядко засяга пряко ако не тях, то може би техни близки.

5 responses to “Капитално

  1. Aз вече я прочетох, но както винаги не погледнах автора. Браво, Бу, хубава статия! 😉

  2. Хубава е статията. Дано повече хора се „събудят“ от нея, защото много хора дори не си дават сметка какво представлява стерилитетът и колко е трудно човек да се бори с него в условия като нашите.

  3. Браво Бу,
    горди сме с теб (:

  4. Помощник-готвач

    Бу, темата е много болезнена. Относно „скандала“ в Здравната комисия мога да дам малко преразказана информация от кухнята. Нещата не стоят точно така. Оказало се е, че въпросната дама е ходила от депутат на депутат след заседанието да търси съдействие, че еди-кой си е произнесъл тази реплика на заседанието. Оказва се, че единствено тя я е чула репликата и е посочвала ту Симеон Василев, ту Тодор Кумчев, ту Ваньо Шарков за автор. За госпожата се е знае и отпреди, че се опитвала да настрои един срещу друг различни народни представители, проявявайки хиперактивност. Ако целта е реализирането на програмата „Ин витро“ – похвално. Но съмненията за открояване на собствен имидж и участие в управлението на парите (заедно с Първанова, която се слави с всичко друго, но не и като алтруист) натежават, поне сред запознатите отблизо.

  5. много ще се радвам ако някой напише кака се поддържа репродуктивното здраве. Тези „лечения“, камапнии, протести няма да променят нищо. Хората трябва да променят себе си. Картината е трагична, утре ще са много повече хилядите, зашото начинът на живот на днешните девойки и младежи е убийствен, те се самоубиват, растат от пестициди, хормони, диоксини и консерванти – от това не могат да се родят нормално деца, природата не търпи тази изкуственост и мръсотия.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s