Отива една жена при лекаря… инициативата

Отива една жена при лекаря… начало на много вицове, но не и сега. Ако помните ревюто ми за книгата на Рей Клуун,
Отива една жена при лекаря,
вече знаете колко силна книга е тази. Може би още не сте я чели. Това е поправимо. Можете да вземете своята книга и след прочитане, да я предадете на друга жена да направи същото.

Във Фейсбук можете да поискате своето безплатно копие на книгата на Рей Клуун „Отива една жена при лекаря“ и да станете част от вълна на промяна за жените в България. Един много по-смислен и по-значим начин да покажете солидарност и да бъдете част от реална инициатива, говореща за рака на гърдата и имаща реален позитивен ефект, отколкото да си пишете в статусите цвета на сутиена.

За да подкрепите инициативата на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания, е достатъчно да прочетете тази книга, а след това да я дадете на друга жена, която от своя страна да направи същото. Някъде по продължение на своя път, истинската история на Рей Клуун ще спаси човешки живот. За момента около 2000 бройки очакват новите си читатели – това са потенциално поне 2000 + 2000 жени, а дано са и повече, ако жената, на която дадете книгата, след прочитане на свой ред я даде на друга жена.

Вижте повече в приложението Отива една жена при лекаря. И не забравяйте да прочетете книгата, преди да я предадете нататък.

2 responses to “Отива една жена при лекаря… инициативата

  1. Вчера я получих, дано ми остане време да я прочета съвсем скоро! (Преди години прочетох отново холандска книга, на подобна тема – „Нещо сладко“ – и ми остана много смесен и емоционален спомен. Подозирам, че и тази е такава – помни се цял живот.)

  2. Филмът е страхотен.Книгата още не съм чела.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s