Царството на Бу


Добре дошли в моя блог.

Тук е мястото, където можете да намерите информация за кърмене и захранване на бебето, да зададете въпроси, които ви вълнуват, както и да прочетете всякаквите неща, които блуждаят из главата ми и намират път навън под формата на статии и други писания.

Част от информацията тук е съвършено сериозна; друга част е за забава, веселба и добро прекарване на свободното време.


Някои от нещата, които прочетете тук, може да ви се сторят странни или неприемливи. Използвайте само това, което ви е от полза – и елате пак!

.

.

–––––––––––––––––––––––––––––-
Creative Commons License
Съдържанието на този блог е лицензирано съгласно условията на Creative Commons BY-NC-ND лиценз.

Когато се отнася за авторските ми статии, задължително е да ми пишете, за да ме попитате, преди да употребявате каквато и да е част от тях.

Ако желаете да използвате некомерсиално други материали от блогa, посочете условията на разпространение, посочете източника заедно с линк към оригиналният материал (освен ако изрично не е упоменато друго), както и посочeте авторът, т.е мен. Ако не сте сигурни кои материали са авторски, първо попитайте. Ако искате да ползвате материали с комерсиална цел, пишете ми.

Снимките и картинките са или собственост на автора, или са с авторски права. В случаите, когато снимките са мои се разпространяват под Creative Commons, употребата им, препечатване или друго ползване са забранени. Снимки, графики, картинки и други подобни с авторки права са с посочени автори и са собственост на авторите си. Тук те се използват без комерсиална цел. Третият вид са графики с неустановен автор обикалящи и из Интернет и намерили място и в този блог. Ако желаете да използвате снимка/изображение от този блог по какъвто и да е начин, задължително е да ме питате, преди да го направите.

2 responses to “Царството на Бу

  1. Не знам как да си накърмя детето…
    Знам,че съм майка и,че би трябвало да знам,но не знам…
    МОЛЯ КАЖЕТЕ!!!
    Аз съм млада майка в нужда!!!

  2. Ще е по-лесно, ако се опиташ да обясниш по-специфично какъв е проблемът. Ако искаш, напиши детайлите тук: https://missby.wordpress.com/qa/